Välkommen till Göta Bio i Jonsered

Göta Bio i Jonsered är den lokala biografen i Partille. Bion är uppgraderad till senaste standard med digital projektor, 3D-utrustning, ny ljudanläggning och ny filmduk. Uppgraderingen genomfördes med bidrag från Svenska Filminstitutet, Göteborgs Insjörike Leader och Partille Kommun.

Göta Bio i Jonsered drivs sedan våren 1996 av den ideella biografföreningen Götas Vänner, som bildades hösten 1995.

All teknik, biljettförsäljning, biljettrivning, godisförsäljning, städning och så vidare sköts av föreningens medlemmar.

Götas Vänner arbetar för att:

  • göra Göta Bio till en digital mötesplats i samhället
  • visa ett rikt och varierat filmutbud
  • få fler invånare, framför allt barn och ungdom, att besöka bion

Eftersom biografen är inhyst i ett gammalt ordenshus är den ansluten till Våra Gårdar, som samordnar verksamheter i nykterhetsrörelsens alla hus. Föreningen är däremot inte ansluten till nykterhetsrörelsen.

Kommunalt utgår stöd till biografföreningen i form av ekonomiskt bidrag.

Privat filmvisning

Du kan boka privat filmvisning, skolbio eller varför inte göra som andra gjort, och fixa ett barnkalas med film.

Kontakta föreningens biografföreståndare eller någon annan i styrelsen. Du hittar uppgifter på kontaktsidan.

Behöver du kunna visa till exempel en presentation eller liknande i samband med en konferens eller möte kan bion numera erbjuda möjligheten att ansluta dator till biografanläggningen. Du kan alltså visa din presentation eller liknande på den stora duken. Observera: Om du bokar lokalen via Kulturum i Partille så får du inte automatiskt tillgång till denna möjlighet.

Vill du boka lokalen för andra ändamål så kontaktar du Partillekommun, Kulturum. Du hittar information om detta i rutan "Hyra lokalen" under Ordenshuset.

För medlemmar

Medlemsavgiften betalas in på föreningens Plusgirokonto 542846-1. För att ha rätt att rösta på årsmötet måste avgiften vara betald senast en vecka innan utsatt datum för årsmötet.

Aktuella medlemsavgifter är:

Enskild: 100 kr
Familj: 200 kr
Företag/förening: 500 kr

Bli medlem

Bli medlem i Götas Vänner och stöd en av landets äldsta och den enda riktiga biografen i Partille. Som medlem kan du bland annat:

  • se fem filmer, men betala för fyra
  • delta, rösta och lämna förslag vid föreningens årsmöte

Om du inte är medlem redan kan du enkelt registrera dig här. Klicka på symbolen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret.

Medlemskort Icon

Medlemsansökan

Fyll i dina uppgifter i fälten nedan och sänd in medlemsansökan genom att klicka på knappen Bli Medlem. Om allt fungerat skall det öppnas en bekräftelseruta där du kan se vilka uppgifter vi tagit emot.

Medlemsavgiften betalr du in på föreningens Plusgiro-konto 542846-1 och när vi mottagit betalningen får du enm bekräftelse på ditt medlemsskap.

Medlemsavgifterna är:

Enskild 100 kr
Familj 200 kr
Förening/företag 500 kr

Välkommen till Götas Vänner Biografförening.

För- och efternamn
Adress
Postnr och ort
E-post
Hemtelefon
Mobiltelefon
Medlemskategori