Välkommen till Göta Bio i Jonsered

Göta Bio i Jonsered är den lokala biografen i Partille. Bion är uppgraderad till senaste standard med digital projektor, 3D-utrustning, ny ljudanläggning och ny filmduk. Uppgraderingen genomfördes med bidrag från Svenska Filminstitutet, Göteborgs Insjörike Leader och Partille Kommun.

Tillbaka till Montauk 141x200Söndag 1 oktober   
Klockan 19:00
Barntillåten
80 kr
Premiär 15 september

I slutet av 1990-talet befinner sig författaren Max på en signeringsturné i USA när han blir förälskad i den yngre Rebecca.

Han spenderar några av sitt livs lyckligaste och mest passionerade dagar med henne i Montauk, längst ute på Long Island. Alltför snart skiljs de åt. Max åker hem till sin fru och gömmer undan sin längtan efter Rebecca så långt bak i hjärtat han kan, men kan inte motstå att glänta på minnet av henne ibland. Sjutton långa år senare återvänder Max till New York för att göra promotion för ännu en av sina böcker. Mot alla odds stöter han återigen ihop med Rebecca, och de beger sig iväg på ännu en resa till Montauk. Frågan är om deras känslor för varandra klarat tidens test? Och om så är fallet… finns det ännu tid att styra in på den stig som de kanske borde valt redan sjutton år tidigare?

 

Kategori: Drama
Format: 2D
Speltid: 1 tim 46 min
Åldersgräns: Barntillåten
Pris: 80 kr
Regi: Volker Schlöndorff
Skådespelare: Stellan Skarsgård, Nina Hoss, Nils Arestrup m. fl.