Välkommen till Göta Bio i Jonsered

Göta Bio i Jonsered är den lokala biografen i Partille. Bion är uppgraderad till senaste standard med digital projektor, 3D-utrustning, ny ljudanläggning och ny filmduk. Uppgraderingen genomfördes med bidrag från Svenska Filminstitutet, Göteborgs Insjörike Leader och Partille Kommun.

I Tonya 141x200 2Söndag 1 april   
Klockan 19:00
Från 11 år
80 kr
Premiär 16 mars

Den lovande konståkerskan Tonya Harding rankas högt i de amerikanska konståkningsmästerskapen.

Hennes framtid som konståkerska blir mycket oviss när hennes ex-man ingriper. Baserad på den verkliga händelsen då Tonya Harding och hennes ex-man Jeff Gilooly anlitar en man för att bryta benet av Tonyas konkurrent Nancy Kerrigan vid de amerikanska konståkningsmästerskapen 1994, vilket ledde till slutet av Hardings karriär som konståkerska.

Minns någon händelsen som skakade konståkningsvärlden i grunden? Den amerikanska konståkningsmästaren Tonya Hardings man hade lejt en hejduk att slå sönder konkurrenten Nancy Kerrigans knä inför Olympiska spelen år 1994. Detta ledde till att Tonya blev avstängd från att tävla för all framtid, medan Nancys karriär skulle komma att blomstra, och göra henne till en mediakändis på kuppen.

Kategori: Drama
Format: 2D
Speltid: 1 tim 59 min
Åldersgräns: Från 11 år
Pris: 80 kr
Regi: Craig Gillespie
Skådespelare: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, Mckenna Grace, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson m. fl.