Här bokar du dina biljetter. Bokningen måste göras senast dagen före föreställningen och du måste hämta ut dina bokade biljetter senast 20 minuter före förställningen. Kassan öppnar en timma innan föreställningen.

Bokningar via hemsidan som kommer in samma dag som visningen försöker vi behandla i mån av tid.

Alla fält märkta med * måste fyllas i samt önskat antal platser i salong eller på läktare. Ange också om du har förköpsbiljett - J (Ja). Om ett fält märkt med * lämnas tomt kommer du att få ett felmeddelande och bokningen skickas inte. Det är viktigt att du anger en korrekt e-postadress så att du får bekräftelse på bokningen.

Markera gärna rutan vid texten Skicka en kopia till dig själv. Får du ingen kopia i postlåda för inkommande post så har bokningen av någon anledning inte skickats eller så har svaret tolkats som skräppost. Kontrollera din skräppost och finns inget där så försök igen.

Du får en bekräftelse på din bokning via e-post, men tänk på att den kanske inte kommer omedelbart. Om du bokar många dagar i förväg kan det ta någon eller några dagar innan bekräftelsen kommer. Kolla för säkerhets skull så att svaret inte sorterats bort som skräppost eller spam. Har du inte fått bekräftelse dagen innan föreställningen rekommenderar vi att du skickar ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och påtalar detta. Ange vilken film som avses och antal platser.

Platser på läktaren fördelas enligt principen först bokad, först på plats.

Du kan betala med kort!

 

Biljettbokning

Film / Evenemang * 
Datum * 
För- och efternamn * 
e-postadress * 
Upprepa e-postadress * 
Antal platser salong 
Antal platser läktare 
Festivalmingel (J) 
  Skicka en kopia till dig själv