GFF 41 Header 2

Den 41:a upplagan av Göteborg Film Festival drar igång fredagen den 26 januari 2018 och precis som vid jubileumsfestivalen visar Göta Bio invigningen och de två öppningsfilmerna.

Programmet för kvällen är som följer:

16:30 Bion är öppen
17:30 Invigning av festivalen live från Draken
18:10 Kortfilmen "Brottas" startar
18:30 Invigningsfilmen "Amatörer" startar
20:30 Efterfest och mingel. Vi dukar upp förtäring och dryck

Du kan välja om du bara vill se invigningen och filmerna eller om du vill ha hela paketet.

Entré Invigning och filmer 40 kr
Efterfest och mingel 100 kr

Förköpsbiljetter kan du köpa i bions kassa i samband med kommande föreställningar. Du kan naturligtvis boka din plats på vanligt sätt via vår hemsida. Ange om om du vill inkludera festivalmingel.

Värt att notera är att biljettpriset 40 kr berättigar till ett festivalpass. Du som vill skaffa festivalpass får en flyer som byts mot ett pass i festivalens biljettkassa.

Vi kan utlova en fantastisk filmkväll så se till att säkra din plast redan nu.

Allt om Göteborg Film Festival hittar du på festivalens hemsida och Facebooksida

SENASTE NYTT OM FESTIVALEN:

Lisa Langseths nya film "Euphoria" får nordisk premiär i huvudtävlan på Göteborgs Film Festival. I huvudrollerna syns Oscarsbelönade Alicia Vikander samt Eva Green och Charlotte Rampling. I samband med filmpremiären gör Alicia Vikander ett exklusivt Sverigebesök och tar dessutom emot filmfestivalens hederspris. Göta Bio visar filmen söndagen den 4 februari, kl 19:00.

Programmet är presenterat och därmed också öppningsfilmerna. Invigningsfilmen är "Amatörer" av Gabriela Pichler och inledande kortfilm är "Brottas" av Julia Thelin. Mer om filmerna hittar du här.