Vi ställer in resten av vårsäsongen

Efter att premiären för två fimer skjutits på framtiden återstår endast två föreställningar. Vi har därför fattat beslut att avsluta vårsäsongen redan nu. Vi hoppas så klart vara tillbaka i höst igen.

 

Nu kan du stödja Göta Bio 

Vi vet att många av er tycker det är tråkigt att ni inte kan komma och se film på Göta Bio och vi tycker det är tråkigt att vi inte kan visa film. Många vill fortsätta att se film och därför släpper Göteborg Film Festival streamingtjänst Draken Film en massa nya biofilmer. Om du startar en prenumeration för 79 kr/månad med koden GOTA så går hälften av intäkterna direkt till Göta Bio. Prenumerationen har ingen bindningstid så du kan säga upp den när du vill.

Du kommer att hitta en mängd intressenta och bra filmer så tveka inte. Ta chansen att se en massa bra filmer samtidigt som du ger ditt stöd till Göta Bio, ett stöd som är mer än välkommet i dessa besvärliga tider. Du kan starta din prenumeration här: Draken Film/GOTA.

ALOOP 141x200Premiären flyttad
Nytt datum kommer   

Klockan 19:00
Barntillåten
Premiär 16 april
Förhöjt biljettpris 130 kr

Boka plats

En man har sett mer av världens natur än någon annan. Denna unika dokumentär är hans vittnesmål.

Under sina 93 år på jorden har David Attenborough besökt alla världsdelar, utforskat planetens vildmark och dokumenterat den levande världen i all dess fascinerande mångfald. Här reflekterar han för första gången offentligt över både de avgörande ögonblicken i sitt liv som naturforskare och de förödande förändringar som han har upplevt.

DAVID ATTENBOROUGH: A LIFE ON OUR PLANET är ärlig, avslöjande och angelägen, det är en kraftfullt förstahandsrapport om mänsklighetens påverkan på naturen och ett budskap om hopp för framtida generationer.

Dokumentären är skapad av de prisbelönta naturhistoriska filmskaparna Silverback Films och den globala organisationen WWF, regisserad av Alastair Fothergill, Jonnie Hughes och Keith Scholey.

Kategori: Dokumentär
Format: 2D
Speltid: 1 tim 35 min
Åldersgräns: Barntillåten
Pris: 130 kr
Regi: Alastair Fothergill, Jonnie Hughes och Keith Scholey
Skådespelare: David Attenborough