Vi ställer in resten av vårsäsongen

Efter att premiären för två fimer skjutits på framtiden återstår endast två föreställningar. Vi har därför fattat beslut att avsluta vårsäsongen redan nu. Vi hoppas så klart vara tillbaka i höst igen.

 

Nu kan du stödja Göta Bio 

Vi vet att många av er tycker det är tråkigt att ni inte kan komma och se film på Göta Bio och vi tycker det är tråkigt att vi inte kan visa film. Många vill fortsätta att se film och därför släpper Göteborg Film Festival streamingtjänst Draken Film en massa nya biofilmer. Om du startar en prenumeration för 79 kr/månad med koden GOTA så går hälften av intäkterna direkt till Göta Bio. Prenumerationen har ingen bindningstid så du kan säga upp den när du vill.

Du kommer att hitta en mängd intressenta och bra filmer så tveka inte. Ta chansen att se en massa bra filmer samtidigt som du ger ditt stöd till Göta Bio, ett stöd som är mer än välkommet i dessa besvärliga tider. Du kan starta din prenumeration här: Draken Film/GOTA.

LittleJoe 141x200Inställd
Söndag 26 april   

Klockan 19:00
Åldersgräns ej fastställd
Premiär 3 april

 

I laboratoriet på ett företag som tar fram nya växtarter har Alice utvecklat en ovanligt vacker röd blomma med unika egenskaper.

Med rätt omvårdnad har blomman förmågan att göra sin ägare lycklig. Alice smyger hem ett exemplar till sin tonårsson Joe som döper blomman till Little Joe. Men i takt med att blomman blir större, växer också Alices misstankar om att hennes skapelse inte är fullt så oskyldig som hon tänkt sig.

Kategori: Drama, Science Fiction
Format: 2D
Speltid: 1 tim 45 min
Åldersgräns: Åldersgräns ej fastställd
Pris: 100 kr
Regi: Jessica Hausner
Skådespelare: Emily Beecham, Ben Whishaw, Kerry Fox m. fl.