Vi ställer in resten av vårsäsongen

Efter att premiären för två fimer skjutits på framtiden återstår endast två föreställningar. Vi har därför fattat beslut att avsluta vårsäsongen redan nu. Vi hoppas så klart vara tillbaka i höst igen.

 

Nu kan du stödja Göta Bio 

Vi vet att många av er tycker det är tråkigt att ni inte kan komma och se film på Göta Bio och vi tycker det är tråkigt att vi inte kan visa film. Många vill fortsätta att se film och därför släpper Göteborg Film Festival streamingtjänst Draken Film en massa nya biofilmer. Om du startar en prenumeration för 79 kr/månad med koden GOTA så går hälften av intäkterna direkt till Göta Bio. Prenumerationen har ingen bindningstid så du kan säga upp den när du vill.

Du kommer att hitta en mängd intressenta och bra filmer så tveka inte. Ta chansen att se en massa bra filmer samtidigt som du ger ditt stöd till Göta Bio, ett stöd som är mer än välkommet i dessa besvärliga tider. Du kan starta din prenumeration här: Draken Film/GOTA.

Filmens premiär flyttas fram till senare i år. Nytt datum ännu inte beslutat eftersom situationen hela tidan ändras. Så snart vi vet mer återkommer vi med nytt datum.

 

Filmens premiär har flyttats fram till den 7 augusti. Detta innebär att vi tvingats ta bort filmen från april månads program. Nytt datum blir sannolikt i början av augusti.

 

Nu kan du använda presentkort och företagskort från Bio.se hos Göta Bio. 

Presentkort Bio.se

Gillar du film och gillar du att träffa folk då kanske du skall ansluta till gänget som arbetar med Göta Bio!