Om du vill komma i kontakt med biografföreningen är du välkommen att kontakta oss via mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vill du skicka post till bion eller föreningen är adressen: 
(för paketförsändelser gäller adress enligt rutan till höger "Adress för paketförsändelser")

Götas Vänner Biografförening
Box 90
433 22 Partille

Det går också att kontakta bion på telefon 031-795 63 71, men tänk på att telefonen bara är bemannad en timma före en föreställning.

Du är alltid välkommen att ta kontakt med representanter ur styrelsen.

Ordförande:
Håkan Boström, 0706-297104
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kassör:
Karin Jönell

Sekreterare:
Jacob Otterström

Biografföreståndare:
Harald Burén, 0736-775187

Ledamöter:
Petter Bryneson

Magnus Jonasson

Hitta hit

Biografen ligger på en tvärgata till huvudgatan i Jonsered. Kör eller gå in vid skolan, Anna-Stinas lid, håll till höger rakt uppför backen. Högst upp ligger ett stort rött hus med torn på taket. Det är där du hittar bion.

Eftersom det finns ett begränsat antal parkeringsplatser utanför bio så parkerar du enklast nedanför backen på parkeringen vid församlingshemmet. Om du har svårt att gå uppför backen är du givetvis välkommen att parkera utanför bion.

Till Göta Bio kommer man lätt med Alingsåspendeln från Göteborg eller Alingsås, avstigning Jonsered, eller med buss X1 från Göteborg och sedan 518 från Partille centrum. Du kan ta hjälp av Västtrafiks reseplanerare. Välj Jons väg, Partille som destination.

Karta Jonsered